Till toppen

Fantastiska fredag

Idag har vi varit i stan och ätit lunch med Emil. Det var supermysigt. Dessutom fick jag köpt foundation och en grå halsduk. Det blev den från Gina Tricot som jag visade i inlägget innan. Gick runt i alla butiker och kikade på någon som var i något annat material än 100% akryl, men vill man inte lägga ut en tusenlapp så är det tydligen akryl som gäller. 
 
 
Nu blir det en riktig myskväll här hemma. Jag och Jolie fyllde ett varmt bad till Emil förut. Men tydligen hade jag inte fyllt tillräckligt med vatten så att det täckte alla utblåsen i badkaret. Så när jag skulle sätta på bubblorna så sprutade det vatten, likt två vattenbazookas, långt över badkarskanten ut i hallen. Jag skriker till samtidigt som Emil kommer hem och undrar vad fasen det är som händer. Han ser hur det skjuts ut vatten i hallen framför sig och hör mig skrikandes haha!
0 kommentarer

Grå halsduk

Hösten är här och inte är vi deppiga för det. Nu kan vi börja tända ljus och smyglyssna på julmusik när ingen annan hör. Det är ju knappast så att Jolie kommer att skvallra. Jag har ju 11 härliga följare på min "Ultimata Jullistan" på Spotify och i år är det dags att uppdatera med eventuella nya låtar. Men nu var det ju inte jul jag skulle prata om utan hålla mig kvar vid hösten. 
 
 
 
 Adlinks: Gina Tricot | H&M | Acne | Lager 157
 
Just nu är jag riktigts sugen på en grå halsduk. Har klämt lite på den grå från Lager 157 i butiken som endast kostade 100 kr har jag för mig. Catching! Men nu funderar jag inte på om Gina Tricos är aningen snyggare. Man skulle haft båda bredvid sig så att man kunde känna på materialet. Drömmen är väl såklart den från Acne men vem har råd med den. Och vem vågar ha på sig en sådan när man har en kräkmasking hängandes på axeln hela dagarna?
0 kommentarer

Twinkle twinkle

 
Det är inte så ofta Emil handlar hem inredning. Men i somras när vi var på Hönö så var vi inne i en pytteliten barnaffär där allt var handgjort. Superfina saker verkligen. Det fanns allt från gunghästar till små mystält och då hittade han denna. Det tog inte mer än 5 sekunder innan han sa att "Denna ska Jolie ha".
 
Den passar perfekt till hennes lilla rum, som hon dock inte använder än. Dessutom så älskar hon den. Ibland på dagarna får hon leka i sin stora spjälsäng och då brukar hon titta storögt på denna när den gungar lite ovanför hennes huvud. Bra shoppat älskling! 
 
 
Har ni sett nya headern förresten. Det är ju härligt när ens mamma säger till en att det är dags att byta då bilden är gammal haha. Lite som när man var liten och dom bad en byta kläder man haft förlänge. Okejj dåraaa!
0 kommentarer